30 Mart 2013 Cumartesi

beyaz iş tekniği


Uzun süredir aksesuarlardan gidiyordum. O yüzden el işine dönüş yapayım dedim. Beyaz iş tekniğiyle yapılmış bir yastık. Ama renkli çalıştım. Çok amaçlı bir yastık bu. İsterseniz bebek yada çocuk odasına, isterseniz dekorasyonunuzu tamamlıyorsa oturma odanıza kullanabilirsiniz.
 

Yastığın alt kısmı 40 cm kadar. İp olarak Anchor makine nakışı ipi kullandım. Ne kadar farklı nakış teknikleri olsa da beyaz işin bende ayrı bir yeri var. Sizce?

Görüşmek üzere arkadaşlar...
 

12 yorum:

  1. Çok şık olmuş emeğine sağlık sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım, teşekkürler, severek yaptığım bir çalışmaydı. beğenilmesi çok güzel. sevgiler canım.

      Sil
  2. nefis olmuş, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz şımartayım kendimi:))) itiraf edeyim canım ben de beğeniyorum. elimize sağlık olsun, öyle değil mi? hep güzel şeyler yapalım

      Sil
  3. handan hanım annemden biliyorum beyaz iş çok zor der hep..bi kaç tane var bende ve çok değerlidir..ellerinize sağlık çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım annen haklı, zor ama çok zevkli bir iş, ayrıca haklısın benim için de çok değerli doğrusu, gözüm gibi bakıyorum:))))) ellerimize sağlık. sevgiler canım.

      Sil
  4. El emeği göz nuru..Emeğine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Handan Hanım, ellerinize sağlık, çok sabır isteyen ve özen isteyen bir iş, bir teknik. ellerinize sağlık. Bu arada hakikatten yastık son derece enteresan bir çalışma olmuş, isteyen arkadaşlara çok güzel fikir verebilir. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım, övgüler için teşekkür ederim. ayrıca haklısın, farklı tasımlar için esin kaynağı olabilir, katkım olursa elbette çok sevinirim canım, umarım fikir, hayal gücü geniş arkadaşlarımızın elin de başka güzel şeylere de dönüşür, sevgiyle kal canım

      Sil
  6. yıllar yıllar önce benimde nakış maceram olmuştu,çok keyifli bir iştir ama malesef ben devamını getiremedim.elinize sağlık çok şık olmuş..

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim canım, beğenilmesi ne güzel, insana keyif veriyor, ben de başka başka şeylere dalınca eskisi kadar çok zaman ayıramıyorum ama sevdiğim bir uğraş tekrar teşekkürler, bu ara da internette bağlantı sıkıntıları yaşadığım için hemen cevap yazamadım kusura bakma canım, düzelir inşallah diye umut ediyorum, sevgiler

    YanıtlaSil