8 Mart 2013 Cuma

deri kolye - 2






Yine deri kullanarak yaptığım bir kolye ama bu sefer davul derisi kullandım. Davul derisi çok hoş bir malzeme. Kağıt inceliğinde gerçek deri.

Davul derisine formunu verip metalik bakır ile renklendirdim.

Siyah bir kumaşı altlık olarak kullandım. Kenarlarını tığla geçip derinin rengini bütünleyen boncukları tercih ettim. Deriyi kumaşa sabitledim ve üzerini tığ işiyle yaptığım bir çiçekle hareketlendirdim.

Farklı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenmişsinizdir arkadaşlar.




6 yorum:

  1. Rengini çok beğendim güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım. beğenmene sevindim, benim de çok içime sinen bir çalışma oldu çok keyif aldım. sağollll. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Handan Hanım öncelikle bloğumu ziyaretiniz ve yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Sizi tanıdığıma memnun oldum. Çok hoş, emek isteyen çalışmalarınız var . Özellikle takılara ve siyah fulara yaptığınız işlemelere bayıldım. Ne kadar şık duruyor. Emeğinize sağlık. Takipçiniz oldum artık :) Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba canım, ziyaretimin ve yorumlarımın sizi mutlu etmesine sevindim.ben de sizinle bağlantı kurduğum için memnuniyet duyuyorum, birbirimizi takip edelim, destekleyelim, övgülerin beni mutlu etti canım. sağol. hepimizin emeğine sağlık olsun inşallah, daha güzel şeyler üretelim. sevgiler canım.

      Sil
  4. Nakış çalışmalarınız da çok güzel ama deriyle yapmış olduğunuz bu kolye bir harika. Ellerinize sağlık ; çok beğendim...

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim. hepimizin ellerine sağlık olsun inşallah, keyif alarak çok güzel şeyler çıkaralım ortaya. sevgiler canım.

    YanıtlaSil